Sommar och sol, och så lite regn då och då

Hej på er där ute i sommarvärmen! Äntligen lite värme, och den kom väl lägligt till alla sommarbröllop, sommardop, sommardop, sommarkonfirmationer, ja och även om vi inte ska gästa något dylikt så gläds vi ju med värmen, eller hur? I butiken har det varit full fart på förmiddagarna, sedan har det varit siestalikt ett par timmar, och sedan full fart igen. Väldigt internationellt kan man väl säga! Capri, linnen, kjolar och klänningar, är det man frågar efter just nu. Bjuder på lite bilder på det som har kommit sedan sist, och lite till!

Superläcker klänning från masai, i en mycket bra modell! Den är sydd på skrådden!

 

Härlig kjol och topp från svenska ralston. Hatten finns i två färger

Härliga naturmaterial från Two danes!

Första franska märket hos oss! Zen etic, härlig design, och bara bomull. Denna jacka i en fin quilt. Byxan är en Magic fit, från CRO, här med full längd på benet.

Här ser du byxan i en kortare variant, den sk 7/8 längden

Klänning i en väldigt casual och snygg look, och som vanligt med Two Danes. Bara naturligt, denna i hampa och bomull.

Sofie klär så bra i hatt! Och i allt annat! Byxa och blus från Isay, cashmerecape finns i många färger, och hatten i tre!

 

 

 

Måste bra avsluta med att tipsa er om denna underbart praktiska mascara, från Sensai. (som du också hittar hos oss)
Den heter 38 grader, och är den perfekta sommarmascaran, då den är helt vattenfast, men du kan ändå ta bort den med vatten! Hur?
Jo, vattnet måste vara varmare än , ja just det, 38 grader! Fifiigt! Så nu kan du bada, gråta, skratta så du gråter eller så har du precis som jag, ögon som ofta rinner.

Nu väntar butiken!
Vi ses väl?

Kram!

Susanne